• (Bruids)taarten

 • Patisserie heeft altijd mijn interesse gehad. Ik kreeg steeds vaker de vraag van opdrachtgevers of ik ook bruidstaarten kon verzorgen.

  Ik besloot daarom de officiële opleiding tot professioneel bruidstaartdecorateur aan de Sugar Academy te volgen. Tijdens deze opleiding worden alle facetten behandelt om de mooiste bruidstaarten te kunnen maken, maar ook sweet tables, petit fours en alles wat zoet is. 

  Mijn bruidsstaarten zijn 100% zelf gemaakt. De cakes, de vullingen, ganaches, suikerbloemen. Alles draait om smaak en dát krijg je alleen wanneer je verse en échte ingrediënten gebruikt.

  Mijn werkwijze

  Iedere taart is uniek. Spreekt een taart die u hier ziet aan dan mag deze zeker ter inspiratie dienen maar ik maak nooit een exacte kopie. 

  Jullie zijn uniek en dus de taart ook. Wat betreft decoratie, alles kan. De opties voor vullingen en de cakes vind je hieronder in het overzicht. Staat jullie smaak er niet bij? Maatwerk is waar ik voor sta en kan altijd, vraag hiervoor een offerte op maat op.

  Jullie kiezen een cakesoort en 2 of meerdere smaken vullingen en daarnaast de afwerking. Dus bijvoorbeeld een naked cake een afwerking met ganache of één met fondant of marsepein.

  Hoe gaat de taart eruit zien? Hiervoor stuur ik jullie een aantal vragen om na te gaan welke sfeer of thema de taart moet hebben.

  Ik maak dan aan de hand van deze informatie een 3D animatie van de taart, tot deze is zoals jullie de taart voor ogen zien en helemaal past bij jullie dag.

  Op jullie trouwdag lever ik de taart persoonlijk af op jullie trouwlocatie in Nederland.

Welkom Sluiten