• Particuliere Catering

  • Wij verzorgen graag de culinaire invulling van uw jubileum, verjaardag of een andere mooie gebeurtenis in uw leven. Wij verzorgen catering op locatie. Dat kan betekenen dat wij de volledige verzorging op ons nemen en u alles uit handen kunt geven. Of dat we alleen alles afleveren op iedere gewenste lokatie.

    Eten moet niet alleen erg lekker zijn maar er ook mooi uitzien. Een verzorgde presentatie vinden we dan ook erg belangrijk. Indien gewenst leveren we dan ook graag bijzonder servies, glaswerk, linnen en een bijpassende styling.

    Daarnaast hebben we ook verschillende drankarrangementen. Bent u op zoek naar bijzondere en originele drankjes dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wijn en spijs, een belangrijke combinatie. U heeft de keuze uit verschillende mooie wijnen die met zorg geselecteerd zijn.

    Wanneer het evenement hierom vraagt kunnen wij naast wijn en spijs ook zorgen voor de huur van meubilair voor uw feest. We werken samen met gerenommeerde verhuurbedrijven. Uw gasten verrassen met muziek? We doen u graag een suggestie. Van pop tot jazz en van instrumentaal tot een DJ.

    Het is belangrijk dat iedere gast zich welkom en gewaardeerd voelt. Wanneer er genodigden zijn met een dieet, voedselallergie of intolerantie dan passen wij het menu hier moeiteloos op aan zonder in te leveren op kwaliteit, originaliteit of smaak.