• Foodtruck ENROUTE

     

     

    Nieuw onze foodtrailer!  Een paardentrailer omgebouwd tot foodtruck. Wij zijn te vinden op verschillende fairs en evenementen door het hele land. En daarnaast kunt u ENROUTE ook boeken voor uw privé feest, bruiloft of zakelijke evenement.

    Oók helemaal nieuw onze FOODCART ook wel SWEETCART genoemd. Heel erg geschikt voor kleinere gelegenheden of wanneer u een foodtruck zoekt die binnen kan én mag staan. We serveren mooie sweet table, een champagne/wijn/ciderbar,heerlijke fingerfood of..... De foodcart  kan helemaal naar smaak en kleur gestyled worden voor bijvoorbeeld een jouw persoonlijke event zoals een babyshower of verjaardag.

    ENROUTE is voorzien van een volledig ingerichte keuken en zelfvoorzienend. Hierdoor kunnen wij op iedere locatie terecht én kunnen we ook alles bereiden. Van borrelbites op een verjaardag, tot een lunch aan lange tafels in het bos. Een taartceremonie met feestelijke bubbel op jullie mooiste dag. Een wijnbar met de mooiste wijnen. We bakken de heerlijkste crêpes of verzorgen een mooi buffet voor uw personeelsfeest. U mag het zeggen! We zijn ook telefonisch bereikbaar op 06 82 00 90 63

Welkom Sluiten