• Over Bjørn

  • Bjørn: 'eten is beleving en samen creëren we een nieuwe blijvende herinnering'
  • Klassiek Frans geschoold en daarna 17 jaar lang ervaring opgedaan als kok in de vele gerenommeerde keukens van Amsterdam zoals Hotel de l'Europe, De Jonge Dikkert en chefs als Ron Blaauw en Michel van der Kroft.

    Door de liefde neergestreken op de Veluwe. Een nieuwe start en tijd voor een lang gekoesterde droom. Zelfstandig ondernemer met een missie; 'koken vanaf de basis en gasten de smaken van eten laten proeven zoals ze bedoeld zijn.' Wij werken daarom uitsluitend met verse en waar mogelijk lokale biologische en biologisch-dynamische producten. Alles is huisgemaakt en er wordt gekookt met de seizoenen. Om deze missie tot in detail door te voeren volgde ik aan de Kraaybeekerhof Academie de 3 jarige studie tot natuurvoedingdeskundige en mocht ik in 2017 hiervoor mijn diploma hiervoor in ontvangst nemen. Tijdens deze opleiding kreeg ik vakken als biologisch-dynamische landbouw, diëtetiek, productkunde, medische basiskennis, kruidenleer en menskunde. Dit alles met een holistische visie en op deze manier niet het probleem maar de oorzaak te behandelen. Onder de naam De Voedingsadviseur zal ik mij richten op receptontwikkeling voor ziektebeelden als diabetes, hart en vaatziekten en maag en darmproblemen, voeding en lifestyle adviezen en creatieve kookworkshops. 

    Wij vinden het belangrijk om te blijven groeien en te leren. Patisserie heeft altijd mijn sterke belangstelling gehad. Ik volgde daarom de opleiding tot professioneel taartdecorateur aan de Sugar Academy. Afgelopen zomer mocht ik mijn diploma in ontvangst nemen.

    Sinds het voorjaar van 2018 zijn we regelmatig te vinden op verschillende evenementen met onze foodtrailer "ENROUTE". Tevens kunt u deze huren voor uw eigen feest of evenement. Zowel particulier als zakelijk.