• Recensies

 • In september 2016 heeft ons bedrijf een Open Huis Dag georganiseerd ter ere van het betrekken van een nieuwe locatie. De catering en aankleding werden in zijn geheel uitbesteed aan Private Chef Bjørn. Inclusief partytent, food trucks en muziek. De hapjes waren perfect afgestemd op wat wij als bedrijf willen uitstralen; maatwerk, professioneel en hoge kwaliteit. Bij de vormgeving werd creatief gebruik gemaakt van onze huisstijl en ons vakgebied en waren qua smaak zeer verrassend. We hebben een erg geslaagde dag gehad waar nog steeds aan gerefereerd wordt wanneer wij in contact komen met een van de gasten! Kortom; een ervaring waar ook wij graag aan terugdenken. Bedankt voor de prettige en professionele samenwerking! Natascha Bus, namens Suurmond BV, Nunspeet
 • Beste Cora en Bjørn. Wij zijn allen zeer tevreden. Het eten was van zeer goede kwaliteit en de service en communicatie waren top. Zeker voor herhaling vatbaar. Echt ontspannen en het extra geld boven 'normale' catering meer dan waard.

  Met vriendelijke groet namens ons allemaal, B.Oortman

 • Afgelopen zomer heeft Bjorn ons feest culinair geweldig opgeluisterd. Het eten was top, zeer gevarieerd, vijf gangen voor 60 gasten en van de beste kwaliteit. Bjorn en zijn team waren op alles voorbereid en in staat op deze niet alledaagse locatie, een natuurvriendenhuis, een overvloedig buffet ons voor te schotelen. Zelfs de niet werkende oven kon hen niet uit evenwicht brengen. Wij, gastheer en -vrouw, en onze gasten werden de hele avond gefêteerd. En ook in de voorbereiding was het bijzonder prettig samenwerken met Bjorn, hij stond open voor inbreng van onze kant en combineerde dat soepel met zijn professionele kennis en kunde. Een echte aanrader, deze Private chef!

  J. Berkhout

 • Geachte heer Bjørn, wilde U toch nog even laten weten dat de reacties die wij kregen naar aanleiding van het feestje waarbij U het diner verzorgde in de categorie zeer voortreffelijk tot uitmuntend vallen .

  vr gr drs J.M.J.Slappendel

 • Een onvergetelijke dag. Op 14 februari (valentijnsdag) hebben Nicole en ik ons huwelijksfeest gevierd. Wij hadden Bjørn gevraagd om voor ons gezelschap te koken, zodat wij thuis konden blijven. Hij heeft er samen met zijn partner een heerlijke dag van gemaakt. Van de snacks tussen de middag tot aan het diner, het was in één woord geweldig. Cora, Bjørns partner, nam het uitserveren en de decoraties voor haar rekening. Zij heeft de tafel prachtig versierd waardoor de sfeer direct erg feestelijk was. Wij hadden Bjørn ook gevraagd de wijnkeuze te bepalen en het paste allemaal perfect. En, ook niet onbelangrijk, de kosten vielen erg mee. Bedankt Bjørn en Cora! Rob & Nicole

  Met Vriendelijke groet, Rob van Prooijen

Welkom Sluiten